Приветствую Вас Гость | RSS

Украина - правовое, социальное и независимое г...

Пятница, 17.05.2024, 06:24
Главная » 2011 » Январь » 15 » Определены организации, которые будут продавать описанное имущество в 2011 году
07:59
Определены организации, которые будут продавать описанное имущество в 2011 году
6 компаній вибороли право реалізовувати арештоване майно у 2011 році

Право на реалізацію у 2011 році майна, арештованого державною виконавчою службою, вибороло 6 українських компаній. Відповідні результати тендеру з визначення спеціалізованих організацій–реалізаторів підписав Міністр юстиції Олександр Лавринович.

Переможцями визначено - приватне підприємство “Нива – В.Ш.”, приватне підприємство “Спеціалізоване підприємство Юстиція”, товариство з обмеженою відповідальністю “ТД Еліт Сервіс”, товариство з обмеженою відповідальністю “Торговий дім Укрспецреалізація”, товариство з обмеженою відповідальністю “Юнор”, Товариство з обмеженою відповідальністю “Кей Стоун”.

Усього у тендері брало участь 19 претендентів. При цьому, четверо з цьогорічних переможців уже здійснювали реалізацію арештованого державними виконавцями майна у 2010 році.

При розгляді заявок оцінювалася наявність у компанії кваліфікованих спеціалістів, у тому числі фахівців з питань реалізації нерухомості, оцінки, товарознавців. Визначалася готовність претендента здійснювати реалізацію всього арештованого майна, як ліквідного, так і неліквідного. А також, перевірялася решта умов, що закріплені Положенням про умови та порядок проведення тендерів з визначення спеціалізованих організацій для реалізації арештованого державними виконавцями майна, – наявність приміщень для зберігання майна, транспорту, відсутність боргів перед Мін’юстом за реалізацію конфіскату в попередні періоди тощо.

Право на реалізацію майна компанії-переможці отримали до кінця 2011 – початку 2012 року.

Просмотров: 1098 | Добавил: dai | Теги: продажа имущества | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Баннерная сеть BANNER.UA